Контакт

Петричка бр.6 влез 1 стан 6, Скопје

+389 78 359 415

info@trenkoski.mk

Работно време: Пон-Пет 08-16 час.

Стапи во контакт

Стапи во контакт

ЛОКАЦИЈА

Блог

23 Ноември 2022

Деловна способност

Деловната способност претставува способност на физичките лица самостојно да изјавуваат правно релевантна волја, односно самостојно да ги остваруваат и штитат своите права и интереси....

28 Октомври 2022

Оставина и оставинска постапка

Наследувањето претставува пренос на имот на едно лице кое е починато врз други лица, односно неговите наследници, кои може да се јават како...

07 Јули 2022

Предлог спогодба може да се поднесе за секое кривично дело

Законот за кривичнaта постапка на РСМ предвидува можност за спогодување на јавниот обвинител и осомничениот за видот и висината на кривичната санкција...

Сите статии

+389 78 359 415

закажи консултација